Wie we zijn

Bagels & Beans is een eigentijds en onderscheidend bagel- en espressobarconcept dat een oase van rust, harmonie en menselijke aandacht brengt in onze drukke, technologisch hoogstaande, rusteloze en vaak onvoorspelbare tijd.

Begin 1996 openden we onze eerste vestiging aan de Ferdinand Bolstraat 70 in de Pijp, het ‘Quartier Latin’ van Amsterdam. Kleermaker Zekeriya Gümüş maakte in het eerste jaar onze schortjes van een theedoeken-stof, die we kochten op de iconische Albert Cuypmarkt. De buurt bloeide steeds verder op tot de gezellige, ultrahippe wijk die we allemaal kennen en ondertussen is Bagels & Beans gegroeid door heel Nederland. Er is altijd wel een vestiging dichtbij.

Check hier waar we bij jou in de buurt zitten en bekijk meteen de openingstijden.

Genieten staat voorop!

Wij bieden je verse, eerlijke en ambachtelijk bereide producten waarvan we meestal de herkomst goed kennen. Bereid met de hand en met het hart.

De menukaart kent vier hoofdproductgroepen, te weten belegde bagels & salades, warme dranken zoals koffie en thee, koude dranken zoals vers gemaakte fruit- en groentesappen & limonades en zoetwaren zoals muffins, bananenbrood en taart. Gezondheid, pure en biologische ingrediënten, duurzaamheid, direct-trade en maatschappelijk verantwoord ondernemen spelen al sinds de start een belangrijke rol maar genieten staat altijd voorop.