← Terug naar recepten
Geitenkaas

Geitenkaas met honing & walnoten

Een heerlijke balans tussen zoet en hartig. Deze bagel is een waar genot voor je smaakpapillen: de romige geitenkaas wordt perfect aangevuld met de zoetheid van honing en de crunch van walnoten. Een frisse hint van tijm en de citrus van sinaasappel maken het geheel compleet. Perfect voor een lichte lunch of een verfrissende snack.

Ingrediënten

Ingrediënten (voor 1 bagel):

Koffieboon explosion

Bereidingswijze

  1. Verwarm de oven voor op 180 graden.
  2. Snijd de (voorgebakken) bagel open.
  3. Doe een beetje honing op de bagel, leg hier de geitenkaas op.
  4. Doe een snuf gedroogde tijm op de geitenkaas en doe er hierna een druppel honing op zodat de tijm niet wegwaait in de oven.
  5. Doe de bagel hierna 5 minuten in de oven.
  6. Haal de bagel uit de oven en verkruimel 4walnoten over de geitenkaas.
  7. Verspreid de honing over de geitenkaas.
  8. Garneer het bord met 2 schijfjessinaasappel.
Naar alle recepten