Bagels Beans logo rond

Bagel met truffelsalami, roerei en Parmezaanse kaas

Wij waren blij toen Daniëlle van foodaholic.nl ons wou helpen met het bedenken van een nieuw recept met onze Bagels & Beans afbakbagels, te koop bij de Jumbo.  We hoefde niet lang te wachten tot Daniëlle dit heerlijke en originele recept voor ons had gemaakt. En wat zijn wij er blij mee! 

 

Het is de bagel met truffelsalami, Parmezaanse kaas en roerei geworden. Volgens Daniëlle is menig mens fan van ei, en door er truffelsalami en Parmezaanse kaas aan toe te voegen wordt dit recept toch weer heel anders dan bekende ei-bagel recepten.

 

Ken je truffelsalami nog niet? Dit zijn plakjes malse salami met stukjes echte truffel, omhuld met een laagje italiaanse parmezaanse kaas. Een ware delicatesse.

 

Bagels & Beans. 

Daniëlle: “Ik ben zelf echt enorm gek op truffelsalami. Helemaal die met het randje van Parmezaanse kaas. Nadat ik het recept van toast met roerei had geplaatst merkte ik dat jullie gek zijn op roerei en dus besloot ik deze twee met elkaar te variëren. Wat Parmezaanse kaas erdoorheen en genieten maar.” 

 

Kijk voor meer recepten op de website en het Instagramaccount van Foodaholic.nl. 

 

 

 

 

 

 

 

Ingrediënten voor een bagels 

 

Bereidingswijze

Bereid de bagel volgens het recept, of bak de bagel af volgens de verpakking. Verwarm vervolgens wat boter in een koekenpan. Kluts de eieren door elkaar en doe het mengsel bij de boter in de koekenpan. Blijf continue roeren zodat er uiteindelijk een roerei ontstaat. Breng dit op smaak met wat peper en zout. Roer er op het laatst nog een handje Parmezaanse kaas snippers doorheen. Snij de afgebakte bagel doormidden en beleg de onderkant met de truffelsalami. Leg hier vervolgens het roerei op en als laatste strooi je over beide nog wat snippers Parmezaanse kaas. Doe de bovenste helft van de bagel op de belegde onderste helft, en je lunch is klaar!  

Meer lezen over Bagels & Beans?

%d bloggers liken dit: