Bagels Beans logo rond

Een gratis koffie voor jou

Helaas, meedoen met deze broedzone actie kan niet meer. De winnaars worden spoedig geinformeerd. Maar niet getreurd, het broeden gaat altijd door bij onze vestigingen. Hier ben je welkom om een koffie af te halen en buiten te gaan genieten!

 


 

Wat leuk dat je onze broedzone hebt gevonden! Een Bagels & Beans broedzone is de perfecte plek om even tijd voor jezelf te nemen, omringd door 𝙣𝙖𝙩𝙪𝙪𝙧. Geïnspireerd door het broedseizoen van de vogels vinden wij dat heel Nederland wat meer tijd zou mogen nemen om te broeden. Broeden geeft een moment van rust, ontspanning, creativiteit en barst altijd van geluk!

 

Om hier direct mee te starten trakteren we je graag op een 𝙠𝙤𝙛𝙛𝙞𝙚 𝙤𝙛 𝙩𝙝𝙚𝙚, af te halen bij een van onze vestigingen. Laat via het contactformulier je gegevens achter en ontvang in je mail een unieke digitale voucher.

 

Je neemt hiermee gelijk deel aan onze loterij vol rustgevende, bloeiende, unieke & heerlijke 𝙥𝙧𝙞𝙟𝙯𝙚𝙣. Laat je verwonderen en grijp die kans, wie weet word jij deze maand een echte geluksvogel!

 

Klik hier voor een Bagels & Beans bij jou in de buurt!

Word jij een van de geluksvogels? Doe mee aan de loterij en wie weet win jij een van onderstaande bloeiende prijzen.

Broedzone winactie