Koffie drinken, ontbijten, lunchen of brunchen in Den Haag

Een lunchroom of koffiebar willen we het niet noemen. Een broodjeszaak ook niet, trouwens. Bij ons eet je bagels, geen broodjes. We hebben de bagel in Nederland op de kaart gezet, en daar zijn we best een beetje trots op. Onze koffie is afkomstig van een kleinschalige familieplantage op de heuvels van de vulkaan Baru in Panama waar ze bijna alles nog handmatig doen.

AD Koffietest

Met onze Panamese arabica gooien we ieder jaar hoge ogen in de koffietest van het Algemeen Dagblad. Bagels & Beans Den Bosch was zelfs twee keer winnaar: in 2007 en 2013. Naast belegde bagels om je vingers bij af te likken (en koffie om je kopje bij af te likken), vertroetelen we je met lekkers en gezonds voor ontbijt, lunch, brunch of tussendoortje:

  • biologische yoghurt
  • spetterverse sappen
  • knisperfrisse salades
  • muffins, taart en brownies
  • thee, chocomel en nog veel meer

Bekijk ons menu

Er staan tal van lekkere, gezonde en bijzondere dingen op de kaart, maar bij Bagels & Beans gaat het om meer. We willen een oase van rust en bezinning zijn in een wereld die steeds sneller gaat. Daarom noemen we onszelf ook ‘de vrijplaats voor koffie, bagels en geluk’. En daarom zeggen we: wil je leuk en gezellig lunchen? Dan moet je bij ons zijn. Het is nog lekker en gezond ook.

Gezond, vegan en biologisch

Al sinds de opening van de eerste Bagels & Beans in 1996 hebben we speciale aandacht voor duurzame producten en bewust eten. Zo gebruiken we biologisch vlees en verantwoord gevangen vis van Fish Tales. Geen vlees? Probeer dan onze hallucinerend lekkere paddoburger of een van de andere vegetarische opties.

Al onze bagels (de bagels zelf, niet het beleg) zijn veganistisch, met één uitzondering: de glutenvrije bagel en de Prana. Vraag onze bediening naar de veganistische keuzes, we hebben een aantal leuke en verrassende opties op de kaart.

Glutenvrij, Prana en oathie

Geen gluten? Geen probleem: we hebben een speciale glutenvrije bagel. Bij het bereiden volgen we een procedure om ‘besmetting’ door producten die gluten bevatten te voorkomen. We gebruiken onder meer schoon bestek en een schone snijplank. Naast een glutenvrije bagel hebben we een oathie, een ‘haverbagel’ waar naast haver ook appel, lijnzaad, walnoten, bosbessen en perzikvezel in zit. Ook hebben we een Prana bagel, deze is gemaakt met onder meer kokos- en suikerbietvezelfs, ei, lijn- en chiazaadjes en specerijen. Zowel de oathie als de Prana bagel hebben een zeer laag glutengehalte.

Lactosevrij

Onze bagels bevatten geen lactose of koemelk. Wil je lactosevrij beleg? Vraag de bediening dan naar de allergeneninformatie, hierin staan alle lactosevrije opties. In overleg met onze medewerkers kun je ook kijken naar andere mogelijkheden.

Store Locator

Vind de dichtstbijzijnde Bagels & Beans met onze Store Locator. Daar zie je ook de openingstijden. Wel zo handig als je uitgebreid wilt lunchen op zondag, bijvoorbeeld. Hieronder vind je een overzicht van alle vrijplaatsen van koffie, bagels en geluk in Den Haag.

Bagels & Beans Aert van der Goesstraat Den Haag

In het prachtige Statenkwartier, op de kruising met de winkelstraat Frederik Hendriklaan (de ‘Fred’, zeggen Hagenezen). Op de hoek tegenover zit een speeltuintje en in de zijstraten is het nog gratis parkeren ook! Adres: Aert van der Goesstraat 2, 2582 AK, Den Haag

Bagels & Beans Piet Heinplein Den Haag

Aan het mooie Piet Heinplein, schuin tegenover de Koninklijke Stallen. Met een fenomenaal uitzicht en midden in het historische centrum van de hofstad. Adres: Piet Heinplein 3, 2518 CA, Den Haag

Bagels & Beans Plaats Den Haag

Vrijwel aan de oever van de Hofvijver, om de hoek van het Binnenhof, aan het bekende driehoekige plein dat al eeuwen Plaats heet. Adres: Plaats 21-23, 2513 AD, Den Haag

Bagels & Beans Spui Den Haag

Het kan zijn dat je tijdens het snuffelen tussen de boeken in Boekhandel Van Stockum ineens zin krijgt in iets lekkers. Dat treft! Adres: Spui 40 (in boekhandel Van Stockum), 2511 BS, Den Haag

Bagels & Beans Thomsonlaan Den Haag

Net om de hoek bij de Fahrenheitstraat richting het Thomsonplein, in het Haagse Valkenboskwartier. Adres: Thomsonlaan 53, 2565 HX, Den Haag