Koffie drinken, ontbijten, lunchen of brunchen in Utrecht

Een lunchroom of koffiebar willen we het niet noemen. Een broodjeszaak ook niet, trouwens. Bij ons eet je bagels, geen broodjes. We hebben de bagel in Nederland op de kaart gezet, en daar zijn we best een beetje trots op. Onze koffie is afkomstig van een kleinschalige familieplantage op de heuvels van de vulkaan Baru in Panama waar ze bijna alles nog handmatig doen.

AD Koffietest

Met onze Panamese arabica gooien we ieder jaar hoge ogen in de koffietest van het Algemeen Dagblad. Bagels & Beans Den Bosch was zelfs twee keer winnaar: in 2007 en 2013. Naast belegde bagels om je vingers bij af te likken (en koffie om je kopje bij af te likken), vertroetelen we je met lekkers en gezonds voor ontbijt, lunch, brunch of tussendoortje:

  • biologische yoghurt
  • spetterverse sappen
  • knisperfrisse salades
  • muffins, taart en chocolade
  • biologische thee, chocomel en nog veel meer

Bekijk ons menu

Er staan tal van lekkere, gezonde en bijzondere dingen op de kaart, maar bij Bagels & Beans gaat het om meer. We willen een oase van rust en bezinning zijn in een wereld die steeds sneller gaat. Daarom noemen we onszelf ook ‘de vrijplaats voor koffie, bagels en geluk’. En daarom zeggen we: wil je leuk en gezellig lunchen? Dan moet je bij ons zijn. Het is nog lekker en gezond ook.

Gezond, vegan en biologisch

Al sinds de opening van de eerste Bagels & Beans in 1996 hebben we speciale aandacht voor duurzame producten en bewust eten. Zo gebruiken we biologisch vlees en verantwoord gevangen vis van Fish Tales. Geen vlees? Probeer dan onze hallucinerend lekkere paddoburger of een van de andere vegetarische opties.

Al onze bagels (de bagels zelf, niet het beleg) zijn veganistisch, met een uitzondering: de glutenvrije bagel en de Prana. Vraag onze bediening naar de veganistische keuzes, we hebben een aantal leuke en verrassende opties op de kaart.

Glutenvrij en oathie

Geen gluten? Geen probleem: we hebben een speciale glutenvrije bagel. Bij het bereiden volgen we een procedure om ‘besmetting’ door producten die gluten bevatten te voorkomen. We gebruiken onder meer schoon bestek en een schone snijplank. Naast een glutenvrije bagel hebben we een oathie, een ‘haverbagel’ waar naast haver ook appel, lijnzaad, walnoten, bosbessen en perzikvezel in zit. De oathie bagel heeft een zeer laag glutengehalte.

Lactosevrij

Onze bagels bevatten geen lactose of koemelk. Wil je lactosevrij beleg? Vraag de bediening dan naar de allergeneninformatie, hierin staan alle lactosevrije opties. In overleg met onze medewerkers kun je ook kijken naar andere mogelijkheden.

Store Locator

Vind de dichtstbijzijnde Bagels & Beans met onze Store Locator. Daar zie je ook de openingstijden. Wel zo handig als je uitgebreid wilt lunchen op zondag, bijvoorbeeld. Hieronder vind je een overzicht van alle vrijplaatsen van koffie, bagels en geluk in Utrecht.

Bagels & Beans Amsterdamsestraatweg Utrecht

Aan de Straatweg, zoals Utrechters ‘m kortweg noemen, de hoofdstraat van de wijk Noordwest. Zomers met een uitnodigend terras. Adres: Amsterdamsestraatweg 302, 3551 CT, Utrecht

Bagels & Beans Biltstraat Utrecht

In een historisch hoekpand aan de bekende Monopolystraat. Nét buiten de Singel, met een aantrekkelijk hoekterras. Adres: Biltstraat 60, 3572 BD, Utrecht

Bagels & Beans Haroekoeplein Utrecht

Winkelcentrum Groeneweg is dé plek waar de inwoners van Lombok terecht kunnen voor hun dagelijkse boodschappen. En natuurlijk voor koffie, bagels en geluk. Adres: Haroekoeplein 38, 3531 WK, Utrecht

Bagels & Beans Mariaplaats Utrecht

Tussen het station en de historische binnenstad, aan een lommerrijk plein en tegenover het Utrechts Conservatorium. Precies op de plek waar vroeger de Mariakerk stond. Adres: Mariaplaats 48, 3511 LM, Utrecht

Bagels & Beans Hof van Bern Utrecht

Midden in het nieuwe winkelcentrum in Leidsche Rijn brengen wij een gezonde dosis gezelligheid. 
Adres: Hof van Bern 8, Utrecht

Bagels & Beans Catharijne Esplanade Utrecht - Hoog Catharijne

Waar het station en de stad bij elkaar komen zitten wij midden in Hoog Catharijne in de Stadskamer met onze Bagels & Beans en Bagels & Beans aGoGo.

Adres: Catharijne Esplanade 10, Utrecht. 

Bagels & Beans Brouwersgracht Veenendaal

In het gezellige centrum, aan de nieuwe Brouwersgracht met z’n opvallende moderne grachtenpanden. De entresol is misschien wel de fijnste plek in heel Veenendaal om van je koffie te genieten. Adres: Brouwersgracht 81-83, 3901 TK, Veenendaal