Bagels Beans logo rond

Antikudde & Contramassa

Bagels & Beans, wie zijn dat eigenlijk?!

Een lunchroom of koffiebar willen we het niet noemen. Een broodjeszaak ook niet, trouwens. Bij ons eet je bagels, geen broodjes. Naast belegde bagels om je vingers bij af te likken (en koffie om je kopje bij af te likken), vertroetelen we je graag met lekkers en gezonds voor ontbijt, lunch, brunch of tussendoortje.  

Er zijn zo’n 80 vrijplaatsen in Nederland. Best bijzonder voor wat in 1996 begon als een eigenwijze ontbijt- en lunchroom aan de Ferdinand Bolstraat in de Amsterdamse Pijp.  

We hebben de bagel in Nederland op de kaart gezet, en daar zijn we best een beetje trots op. Onze koffie is afkomstig van verschillende boeren uit Peru en Honduras. En het mooie van dit alles? Omdat we in heel Nederland gevestigd zijn, zit er altijd een vestiging bij jou in de buurt! 

Check hieronder of er een vestiging bij jou in de buurt zit, of bekijk de openingstijden van je favoriete vestiging. Reserveren is niet nodig, je kunt altijd bij ons binnenlopen! 

Genieten staat voorop!

Jij staat bij ons centraal.! Bij Bagels & Beans draait het eigenlijk allemaal om jouw geluk, want wij vinden het belangrijk dat jij je goed voelt bij ons. Dat wil zeggen dat we kwaliteit altijd boven financieel gewin stellen en we niet stoppen om je te verwennen, totdat er een glimlach op je gezicht staat.  

 

Bagels & Beans is een plaats waar jij je beter gaat voelen. Een plek waar jij de krant leest in het ochtendzonnetje en waar jouw koffie smaakt zoals het bedoeld is. Waar jij je plannen voor vandaag maakt, grootste toekomstideeën bedenkt of gewoon even in het nu bent om te genieten. 

 

We creëren voor jou een plek, waar jij je thuis voelt, ook al ben je een eindje van huis vandaan. Een oase van rust waar jij je aan de waan van de dag kunt onttrekken of even volledig kunt onthaasten. 

AntiKudde® en ContraMassa®

Bij ons geen vestiging, maar vrijplaats en geen salade, maar knisperverse salade! Onze manier van werken is net even anders dan die van onze concullega’s. Deze manier van met onze gasten omgaan noemen wij AntiKudde ® en ContraMassa®.