Bagels Beans logo rond

Het verhaal van Sapinca

Ontdek SAPINCA en verwonder je zintuigen met de kracht van de zon!

Een magisch drankje, op basis van gember. Verrijkt met krachten en smaken van eeuwenoude vergeten ingrediënten uit Latijns-Amerika. Benieuwd hoe dit krachtige, mystieke drankje jouw winter omtovert vol met energie en zonlicht? Lees snel verder!  

Ashwagandah wie?!

We horen je denken: eeuwenoude ingrediënten? Jazeker! SAPINCA heeft vele reizen gemaakt om een bijzondere blend te creëren van wortels als Ashwagandha, Maca, Yacon en Tapioca. Dit zijn namen van wortelsoorten die al door de Inca’s werden gebruikt (de eerste bewoners van Latijns-Amerika) voor hun krachtige smaak en geneeskrachtige eigenschappen.

De roots in Nederland

Met een rugzak vol inspiratie en lessen van de inheemse culturen, smaken, kleuren en rituelen van de bijzondere landen uit Zuid-Amerika, legde SAPINCA in Nederland de roots voor dit krachtige en tegelijkertijd verfijnde wortelelixir. Na vele testen en manieren van brouwen ontwikkelde zij de perfecte bereidingswijze waardoor niet alleen de smaken, maar ook de vitamines en mineralen van de ingrediënten werden behouden.  

Teruggeven aan de oorsprong

Onder de kracht van de zon groeien & leven de bijzondere planten en bloemen waar SAPINCA haar unieke ingrediënten vindt, voornamelijk afkomstig uit Peru. Om terug te geven aan de bron, de wortels van het land en haar toekomst, zet SAPINCA zich in voor de bevolking van Peru. Dit doen zij door het realiseren van bereikbaar, schoon drinkwater en het tegengaan van ondervoeding door het leveren van water- en voedingssupplementen.

Wintergoud van Bagels & Beans

Als onderdeel van onze special Wintergoud is SAPINCA’s Root Elixer als shot en als prikkelende verfrissing met bruiswater te verkrijgen. Laat je verwonderen door de rijke geschiedenis, bijzondere bereidingswijze en gezonde aspecten van dit magische drankje uit de bergen van Peru.   

Wil je meer informatie over Sapinca?

www.sapinca.com

Facebook: Sapinca

Instagram: Sapinca_drink