Bagels Beans logo rond

Slowbezorging | Bagelbus

Slowbezorging | Bagelbus

Hey Bagelbus-geïnteresseerde!

Heb je afgelopen zaterdag de Bagelbus gemist? Dat kan kloppen, kikkers maken soms gekke sprongen 🐸#1april!

We willen je graag laten weten dat het zaadje is geplant: we zijn overrompeld met leuke reacties en zelf ook enorm enthousiast over de bus. Ondanks dat de bus nu niet rijdt, is dit nog geen gemiste halte. We gaan bekijken of die wielen in de toekomst echt kunnen gaan draaien. Dit doen we uiteraard niet overhaast, maar met de juiste focus en aandacht die het verdient. Zoals het de Bagelbus beaamt: ‘Slowing down is sometimes the best way to speed up’.

Nogmaals bedankt voor je interesse en wie weet spreken we elkaar hierover in de toekomst!

Met een vriendelijke slow groet,

Team Bagels & Beans

———————

In het stressvolle tijdperk van flitsbezorgers, timemanagement en het opkomende individualisme creëert Bagels & Beans een plek van rust en samenzijn op wielen: de Bagelbus. Met het unieke concept ‘slowbezorging’ geeft Bagels & Beans de hectische en onpersoonlijke wereld anno nu het bagel- en broodnodige tegengas. In april zal worden gestart met de eerste routes in de omgeving van Utrecht. 

Slowbezorging Bagelbus - Bagels & beans

Q&A:

De Bagelbus voorziet in een kleine maar gevarieerde take-away kaart met de bekende Bagels & Beans bagels, koffie & zoetigheden. Naast deze kleine kaart bieden wij ons vertrouwde assortiment met onder andere koffiebonen, losse bagels, thee en chocoladerepen aan.Allemaal te vinden in het winkelgedeelte van de omgebouwde bus.

Klopt, we zullen vanuit de bus alles vers bereiden. Buiten kun je even wachten en een praatje maken of krantje lezen. Of stap de bus binnen en haal wat boodschappen. Je vindt er verse, losse Bagels & Beans producten. Vervolgens neem je je bestelling/boodschappen lekker mee voor thuis.

Alles is tegenwoordig snel. Wij willen ook het rustmoment bieden aan de deur. Op je gemak je bestelling ophalen, een praatje maken, ontladen en thuis genieten.

Niet helemaal. We hebben geen zitplekken. Alles is gericht op take-away en boodschappen halen (ingrediënten). Buiten de bus kun je natuurlijk altijd met jouw buurtgenoot met je take-away koffie/ drankje een praatje maken. Juist dat sociale aspect vinden we belangrijk.

We zoeken nog ondernemers die deze bus willen gaan exploiteren. Dus ook chauffeurs! Je kun je als geïnteresseerde  bovenstaande contactformulier (ondernemen met een bagelbus) invullen. Daarna gaan we met je in gesprek.

Ja, dit concept wordt een aparte entiteit binnen onze formule. Ondernemers kunnen de bus bij ons afnemen als concept en onderneming. We hebben hiervoor een selectieprocedure.

Leuk! We zullen een gesprek met je inplannen om alles te bespreken. Je kan bovenstaande contactformulier (ondernemen met een bagelbus) hiervoor invullen. De Bagelbus valt onder onze formule als aparte entiteit, voor onze bestaande ondernemers bieden we een gereduceerde investering.

Dat kan. Als het producten zijn die voor de consument mee te nemen zijn (kant-en-klaar/ verpakt) en als dit past binnen de filosofie van Bagels & Beans. Je kunt als geïnteresseerde leverancier/producente bovenstaande contactformulier (leverancier & producenten) invullen. We zullen dan een gesprek met je inplannen.

We zullen in de maand april starten in de provincie Utrecht. We zijn nog in gesprek met diverse gemeentes zodat we de routes kunnen vaststellen, dit is bijna rond.

We zullen op dinsdagen en donderdagen rondrijden. Dit zal tussen 10.01 en 15.02 uur zijn.

We hebben de testpilot met succes afgerond met onze eigen mensen in provincie Utrecht. Met aanpassingen na deze pilot gaan we in april verder uitbreiden in hetzelfde bezorggebied. Met de afronding van de testpilot hebben we tegelijkertijd een goede showcase om met andere gebieden en gemeentes in gesprek te gaan.

We zorgen voor vernieuwing in de take-away en bezorgwereld door juist een andere afslag te nemen. Het zal niemand zijn ontgaan dat we in een omgeving leven waarin snel, sneller, snelst altijd de oplossing lijkt de zijn. Wij maken met de slowbezorger een contrabeweging die wij nu juist zo belangrijk vinden.

Wij geloven in persoonlijk contact, even ontladen en de rust nemen voor de dingen om je heen. Dit doen wij niet alleen met lekkere verse producten – klaargemaakt terwijl je lacht – maar ook door onze service en persoonlijke aandacht. Rustig je boodschappen/bestelling ophalen om thuis van te genieten en dat terwijl je een praatje kan maken met de mensen uit je buurt.

We gaan met de nieuwste bussen rijden, volledig elektrisch. Onze bussen beschikken over batterijen met LFP-technologie. Deze technologie is hoogwaardige, duurzame & extreem veilig. Grotendeels van de elektrische bussen maken gebruik van deze techniek. We zullen de bussen ’s nachts opladen via ons laatdepot bij ons kantoor in Utrecht. Hierdoor kiezen we ook voor een duurzame manier van opladen in vergelijking met het tussendoor ‘snelladen’.