Bagels Beans logo rond

Sock it up!
Laten we samen warmte delen

Samen de warmte delen!

Samen hebben we gezorgd voor vele warme voeten bij daklozen in de koude wintermaanden! Door een paar Bagels & Beans Latte Art sokken te kopen zorgde jij ervoor dat er ook een paar speciale donatiesokken gedoneerd werd aan iemand die dit hard nodig heeft.

Bij Bagels & Beans hebben we tijdens de december maand op een wel hele bijzondere wijze warmte gedeeld. Met iets wat voor zovele zo vanzelfsprekend is: een paar sokken. Wist je dat sokken het minst worden gedoneerd als kledingstuk, maar juist het hardst nodig zijn?  Daarom hebben wij samen met Let’s do Goods een paar exclusieve Bagels & Beans sokken gemaakt. Onze Latte Art sokken. We hebben de krachten gebundeld omdat wij gezamenlijk de wereld een beetje mooier willen maken. Want voor elk verkocht paar Bagels & Beans sokken werd er ook één paar extra sokken gedoneerd aan iemand die dit heel hard nodig heeft. Het doel was om samen met jou als bagelfan zoveel mogelijk warme voeten te gaan verzorgen bij daklozen in Nederland. En dat is gelukt!

Sokkendonatie is 'hart' nodig

Een fijn paar sokken hebben lijkt zo gewoon. Maar helaas zijn sokken niet voor iedereen zo alledaags. Sokken zijn namelijk het minst gedoneerde kledingstuk, terwijl de vraag hiernaar juist zo groot is en ze hard nodig zijn. In Nederland zijn nog vele mensen afhankelijk van kledingdonaties. Daarom hebben Bagels & Beans en Let’s do Goods hun krachten gebundeld om de warmte te verspreiden en zo de wereld een beetje mooier te maken. Want voor elk verkocht paar Bagels & Beans Latte Art sokken werd er ook één paar sokken gedoneerd aan iemand die dit hard nodig heeft.  

Het resultaat: 5000 gedoneerde sokken dak- en thuislozen

Als resultaat van de decembercampagne ‘Wie geef jij warme voeten? Deel de warmte!’ heeft Bagels & Beans 5.000 paar nieuwe sokken gedoneerd aan dak- en thuislozen in Nederland. Begin januari zijn er speciale donatiesokken van Let’s Do Goods aan Leger des Heils locaties in Utrecht, Amsterdam en Rotterdam overhandigd. Via deze locaties komen de sokken direct terecht bij mensen die deze het hardst nodig hebben. Sokken zijn namelijk het minst gedoneerde kledingstuk in Nederland en daarom juist zo nodig tijdens de koude wintermaanden.