Bagels Beans logo rond

Over onze thee

Neem een kijkje in de betoverende wereld van onze thee. Net als het bereiden van een pure kop thee, verdient het delen van ons verhaal de tijd en aandacht. Zodat jij na het lezen van ons verhaal alleen nog maar meer gaat genieten van iedere kop thee die je bij ons drinkt!

De continue zoektocht naar kwaliteit

Thee is op water na het meest gedronken drankje ter wereld. Maar slechts 0,5% van alle thee die verkocht wordt heeft de kwaliteit die het moet hebben. Dit gegeven vraagt natuurlijk om verandering! En tegelijkertijd maakt het de zoektocht niet makkelijker naar eerlijke, kwalitatieve theesoorten. Wij zijn bij Bagels & Beans continu op zoek naar de meest verfijnde smaken en soorten. Gelukkig doen wij dit niet alleen, maar werken wij samen met Anja Schukkink van Tea in Motion.

De theeplantages

Al deze bijzondere smaken zijn afkomstig van theeplantages in Zuid-China, Zuid-India, Zuid-Afrika & Nepal. Hier zijn de allermooiste, eerlijk geteelde theesoorten te vinden. De meeste theeplantages heeft Tea in Motion ook zelf bezocht. Zo kunnen we garanderen dat de plukkers van de theeboeren met wie we samenwerken een eerlijk salaris krijgen om van te leven. Veel van de plantages liggen ver buiten de bewoonde wereld op een berghelling. Hele gezinnen wonen op de plek waar ze werken. We weten daardoor dat plukkers de zorg krijgen waar ze recht op hebben en hun kinderen naar school kunnen gaan.

Tea in Motion

De thee van Tea in Motion is puur, eerlijk en zo mogelijk biologisch. In samenwerking met het Duitse theebedrijf TeeGschwendner testen ze de mooiste, 100% biologische theesoorten. Dit bedrijf zet zich in om theeboeren een beter leven te geven door ze te helpen biologisch te produceren. 

Je vindt bij ons jouw favoriete thee voor ieder geluksmomentje, moment van rust, creatieve uitspatting of moment van euforie! Wist je dat onze thee ook los te koop is in onze vestigingen? Verwonder je zintuigen en probeer ze thee voor thee, allemaal uit. 

Anja Schukkink, onze theekoningin

Thee is op water na het meest gedronken drankje ter wereld. Maar slechts 0,5% van alle thee die verkocht wordt heeft de kwaliteit die het moet hebben. Dit gegeven vraagt natuurlijk om verandering! En tegelijkertijd maakt het de zoektocht niet makkelijker naar eerlijke, kwalitatieve theesoorten. Gelukkig doen wij dit niet alleen, maar werken wij samen met Anja Schukkink van Tea in Motion.

Benieuwd naar onze theeën? Kijk op onze menukaart 

Meer lezen over Bagels & Beans?

Love Bites Bagel

Love Bites Bagel Valentijnsdag vraagt om zoet, zoeter zoetst! Deze bagel vinden wij eigenlijk te lekker om te delen… daarom adviseren wij je er gewoon

Lees meer...

Wentelteefjes bagel

Niet alleen kan je een bagel heerlijk beleggen met toppings naar keuze, ook kan je een bagel makkelijk omtoveren naar een geheel nieuw, zoet broodgerecht.  Namelijk

Lees meer...
%d bloggers liken dit: