Bagels Beans logo rond

Onze productkeuzes

Onze productkeuzes

Wij geloven dat de keuzes die we maken, zowel groot als klein, uiteindelijk het verschil maken. Elk ingrediënt dat hier binnenkomt voldoet aan 2 strenge eisen: het is belachelijk lekker en zo verantwoord mogelijk. Vandaar dat alle bagels biologisch zijn en we het selecteren van onze koffie bloedserieus nemen. Alleen het allerbeste is goed genoeg. We kiezen regelmatig voor een keurmerk als Fairtrade, MSC, Beter Leven en Biologisch. Maar we kiezen vooral bewust en we kennen de herkomst en het verhaal van bijna al onze producten.

Product keuze

We doen aan ContraMassaproductie. De ene keer laten we anderen iets maken op ons recept en de andere keer maken we het zelf. Eén ding is zeker: we bakken, snijden, blenden, persen en beleggen hier alles met hand en hart. Voor jou. Pure, authentieke smaken waarin je het ambacht van de maker herkent. Volgens ons is dat hét recept om je zintuigen te verwonderen.

Bij Bagels & Beans is iedereen een smaakscout. We speurneuzen stad en land af naar smaakvolle ingrediënten met een geweldig verhaal. Vegan creamcheese, mushroom coffee, oathiebagel, piña con nada, not-so-pink-cake en geen stress!! staan allemaal symbool voor onze eigenzinnigheid.

Door onze keuzes kunnen we altijd iets maken dat gezond is of waar je ontzettend van kunt genieten. En soms zelfs allebei! We kiezen in ieder geval altijd weloverwogen voor jouw genietmoment. Met extra aandacht voor jou en voor de omgeving proberen wij met onze leveranciers de wereld een beetje mooier te maken. Het is misschien niet de makkelijkste weg – en zeker ook niet perfect – maar daardoor staat het hele team achter alles wat je bij ons eet en drinkt. Kijk die bagelbouwers, juicejunks en koffiekunstenaars eens stralen!

We selecteren bewust kleinschalige producenten en vertellen je daar graag over. Zo verbinden we maker met genieter. Zelfs onze cream’cheese’ zit in het complot, die verbindt de bagel met de rest van de toppings. Uiteindelijk vormen we met jou één grote bagelcommunity.

En daar zijn we best een beetje trots op.