Bagels Beans logo rond

Bagel met rosbief en truffelmayonaise

Ben je op zoek naar een lekkere, makkelijke en voedzame lunch? Probeer vooral dit recept dan een keer uit! Lisanne van Lisanne’s leven ging voor ons aan de slag met de Bagels & Beans afbakbagels die te koop zijn bij de Jumbo.

 

Lisanne creëerde dit bagel recept met rosbief, rucola, pijnboompitjes, Parmezaanse kaas en, niet te vergeten, truffelmayonaise. Erg gevarieerd dus en daarom heerlijk voedzaam.   

 

Lisanne: Als ik thuis aan het werk ben vind ik het heerlijk om uitgebreid te lunchen. Deze bagel staat binnen een kwartiertje op tafel en zorgt ervoor dat je de hele middag kan knallen!

 

De bagel met rosbief en truffelmayonaise is niet de enige bagel die Lisanne voor ons maakte. Bekijk ook het andere bagel recept van Lisanne op onze website; de bagel met tomaat, avocado, ei en pesto. 

 

Kijk voor meer leuke recepten op het Instagramaccount van Lisanne’s Leven. 

 

 

 

 

 

Ingrediënten voor een bagel 

 

 

 

Bereidingswijze

Bereid de bagel volgens het recept, of bak de bagel af volgens de verpakking. Snijd de bagel open en smeer de boven- en onderkant van de bagel in met truffelmayonaise. Beleg de onderkant met rucola, rosbief, Parmezaanse kaas en pijnboompitten. Breng de belegde kant van de bagel vervolgens op smaak met peper en zout leg de bovenkant van de bagel erop. Je lunch is nu al klaar dus genieten ervan!

Meer lezen over Bagels & Beans?

%d bloggers liken dit: