Bagels Beans logo rond

Bagel met tomaat, avocado, ei en pesto

Lisanne van Lisanne’s leven ging op zoek naar nieuwe lunchgerechten en bedacht uiteindelijk deze overheerlijke bagel. Met de pesto, tomaat, avocado en ei is deze bagel erg gevarieerd en mega makkelijk te bereiden. Weet je net als Lisanne ook even niet wat je wilt lunchen, probeer deze bagel is uit of kijk verder voor andere lekkere bagel recepten.

 

Lisanne: “Lunchen doe ik het liefst met een goed belegde bagel! Ik vind het leuk om te variëren met verschillende ingrediënten. Deze bagel bevat maar 4 ingrediënten, super simpel maar super lekker!.

 

Kijk voor meer leuke recepten op het Instagramaccount of de website van Lisanne’s leven.

Ingrediënten voor een bagel

 

Bereidingswijze

Bereid de bagel volgens het recept, of bak de bagel af volgens de verpakking. Besmeer de bagel met een dun laagje pesto. Zet een pannetje met water op en breng het water aan de kook. Wanneer het water kookt, leg voorzichtig met een lepel het eitje in het kokende water. Laat het eitje vervolgens voor 8 minuten koken. Leg na deze 8 minuten het ei in een kommetje met koud water om hem af te laten koelen. Beleg de bagel vervolgens met plakjes tomaat, avocado en het gekookte eitje. Voeg tot slot wat zout en peper toe naar smaak

Meer lezen over Bagels & Beans?

%d bloggers liken dit: