Bagels Beans logo rond

Italiaanse bagel caprese

Wil je je even in Italië wanen? Dan is deze Italiaanse bagel caprese dé perfecte lunch inspiratie voor jou! Caprese is van origine een gerecht uit de Napolitaanse Italiaanse keuken en bestaat uit mozzarella en tomaat. De bagel beleg je met heerlijke producten zoals groene pesto, buffelmozzarella en geroosterde pijnboompitjes, waardoor je in een handomdraai een bijzondere lunch op tafel tovert. 

 

Ingrediënten voor een bagel

 

Bereidingswijze

Bereid de bagel volgens het recept, of bak de bagel af volgens de verpakking. Rooster de pijnboompitten even kort aan zodat er veel smaken vrijkomen. Snijd vervolgens de bagel doormidden en besmeer de bagel met een dun laagje pesto. Snijd de tomaten in schijfjes en de buffelmozzarella in 8 gelijke plakjes. Beleg de bagel om en om met de mozzarella en tomaat in de vorm van een waaier. Breng de bagel op smaak met olijfolie, zout en peper naar smaak. Garneer hem met de geroosterde pijnboompitten en verse basilicum.

Meer lezen over Bagels & Beans?

Wentelteefjes bagel

Niet alleen kan je een bagel heerlijk beleggen met toppings naar keuze, ook kan je een bagel makkelijk omtoveren naar een geheel nieuw, zoet broodgerecht.  Namelijk

Lees meer...

Sinterklaas bagel

De Sint is weer in het land. Een periode vol chocoladeletters, marsepein, pepernoten en een hele hoop ander snoepgoed. Dit moet natuurlijk gevierd worden met een

Lees meer...
%d bloggers liken dit: