Bagels Beans logo rond

Lunchbagel met omelet

Heb je zin in een smaakvolle lunch waar je je vingers naar wilt aflikken? Dan is deze lunchbagel met omelet het perfecte recept voor jou! Het is een goed basisrecept die je kan uitbreiden naar je eigen smaak. Vind je bijvoorbeeld zongedroogde tomaatjes of gegrilde paprika lekker? Dan kan je de schijfjes tomaat hiermee vervangen. Of houd je van gesmolten kaas? Smelt dan een plakje kaas mee met je omelet, voor een cheesy touch.

 

 

Ingrediënten voor twee bagels

  • bagels van Bagels & Beans
  • 30 gram bieslook of Thai sweet chili cream”cheese” (o.a. verkrijgbaar bij de Bagels&Beans)
  • Handje gemengde sla
  • 3 eieren
  • Verse bieslook
  • 1 tomaat
  • Zout en peper
  • Olijfolie

 

Bereidingswijze

Bereid de bagel volgens het recept, of bak de bagel af volgens de verpakking. Kluts de eieren los, samen met een beetje verse bieslook, zout en peper. Doe wat olijfolie in een koekenpan en bak je omelet totdat deze aan beide kanten mooi bruin is. Snijd je bagels doormidden en besmeer de bagel met de cream”cheese”. Snijd de tomaten in schijfjes. Beleg de bagel vervolgens met een klein beetje gemengde sla, de omelet en tomaat. Garneer de bagel met verse bieslook. 

Meer lezen over Bagels & Beans?

%d bloggers liken dit: