Bagels Beans logo rond

Vega bagel met Vegan Kipstuckjes, shiitake en cashewnoten

Een heerlijke sesambagel, gecombineerd met de Vegan Kipstuckjes van de Vegetarische Slager zorgt voor een perfecte lunch- of avondmaaltijd. De Vegan Kipstuckjes zijn zeer veelzijdige stuckjes, waar (volgens eigen zeggen van de Vegetarische slager himself) elke maaltijd van opknapt. En onze bagel knapt hier zéker vanop! Proef zelf maar! 

 

Wij combineerde de Kipstuckjes met heerlijke herfst-ingrediënten, waaronder shiitake, cashewnoten en teriyaki saus.

 

 

 

Ingrediënten voor vier bagels

 

Bereidingswijze

Bereid de bagel volgens het recept, of bak de bagel af volgens de verpakking. Snijd de shiitake in kleine stukjes. Bak de kipstukjes en shiitake in een scheutje olijfolie, tot ze een mooi gebruind laagje hebben. Doe de cashewnoten erbij en bak nog even kort aan. Blus vervolgens af met de teriyakisaus. Beleg de bagels met de rucola en verdeel het Kipstuckjes-shiitake mengsel ook gelijkmatig over de 4 bagels. Garneer de bagels met de wasabi mayonaise en sesamzaadjes.

Meer lezen over Bagels & Beans?

%d bloggers liken dit: