Bagels Beans logo rond

Vegan bagel met de Ereburger van de Vegetarische Slager

Als je de Ereburger van de Vegetarische Slager nog niet kent wordt dat nu de hoogste tijd! Deze burger is namelijk spectaculair op het gebied van structuur, bite en smaak, en daardoor ook wel vergelijkbaar met de dierlijke vleesvariant. De Ereburger is een sappige vegan premium burger die het beste tot zijn recht komt als je hem mooi rosé bruin bakt. Serveer de burger met liefde aan de grootste vleesliefhebber en geniet! Wij kozen voor traditionele ingrediënten zoals vegan cheddar, augurk, mayonaise en ketchup, op een sesam afbakbagel.

 

Ingrediënten voor vier bagels

 

Bereidingswijze

Bereid de bagelvolgens het recept, of bak de bagel af volgens de verpakking. Snijd de ui in ringen en snijd de augurk en tomaat in mooie plakken. Bak de Ereburger volgens de verpakking, en leg bij het laatste minuutje de Vegan Cheddar op de burger, zodat dit een beetje smelt. Beleg de bagels met kropsla en de burger. Verdeel daarna de ui-ringen, tomaat en augurk gelijkmatig over de 4 bagels. Maak ze af met een flinke dot mayonaise en ketchup.

Meer lezen over Bagels & Beans?

Wentelteefjes bagel

Niet alleen kan je een bagel heerlijk beleggen met toppings naar keuze, ook kan je een bagel makkelijk omtoveren naar een geheel nieuw, zoet broodgerecht.  Namelijk

Lees meer...

Sinterklaas bagel

De Sint is weer in het land. Een periode vol chocoladeletters, marsepein, pepernoten en een hele hoop ander snoepgoed. Dit moet natuurlijk gevierd worden met een

Lees meer...
%d bloggers liken dit: