Manon van Go Around With Manon ging aan de slag met een lunchbagel met toppings die ze zelf een gouden combinatie noemt. Dat klinkt veelbelovend! Manon: “Bagels voor de lunch zijn altijd een goed idee! Wat dacht je van deze volkoren bagel belegd met rosbief & pesto? Wat mij betreft een gouden combinatie die je eigenlijk elke dag wel wilt hebben voor de lunch!”
Kijk voor meer leuke recepten op het Instagramaccount van Go Around With Manon.
Ingrediënten voor een bagel
- 1 volkoren bagel van Bagels & Beans
- 20 gram groene pesto
- 30 gram rosbief
- 15 gram gemengde sla
- 15 gram parmezaanse kaas
- Optioneel: pijnboompitjes
Bereidingswijze
Bereid de bagel volgens het recept, of bak de bagel af volgens de verpakking. Besmeer de bagel met een dun laagje pesto en beleg hem daarna met de sla, rosbief en parmezaanse kaas. Wil je hem nóg lekkerder maken? Rooster dan wat pijnboompitjes en garneer de bagel ermee.